Post by adtybezseri on Feb 7, 2022 7:30:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب های generator primogems ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
چرا من امتیاز 2 می دهم زیرا در چرخش اگر کمی انگشتان خود را حرکت دهید نمی چرخد
از نظر پسرم خوب بود
Formula Car Racing: Car Games ስልት uqz
عالییییی
مشکل تبلیغات، هر بار بعد از یک مسابقه تبلیغاتی وجود دارد که نمی توانم به بازی برگردم، تبلیغات روی صفحه نمایش داده می شود، دکمه خروج وجود ندارد، هیچ چیز، بنابراین من باید از بازی خارج شوم و باید دوباره وارد بازی شوم تا بازی بعدی را انجام دهم. مرحله.
ساعت شلوغی و ساعت شلوغی یک ساعت شلوغی
بازی جذابی نصب کنید خیلی عالی
Formula Car Racing: Car Games Estrategia zmkl
سلام این بازی بدک نیست ولی پیست مسابقه خیلی شبیه پیست واقعی نیست یعنی اصلا نیست ولی در کل بازی خوبیه ولی به نظر من خیلی سطح بازیهاش آسونه
Cooking Frenzy®️Cooking Game Стратегије put
خیلی بد و بچه گانه خیلی زود تمام قسمت هایش را انجام می دهد و همش اول میشی و فقط ۴ اتومبیل توی یک دور بازی می کنند.
Formula Car Racing: Car Games Strategi ykdp
افطضاحه.یک ستاره هم براش زیاده
من رتبه را کاهش دادم زیرا حتی نمی توانم بازی را انجام دهم، تبلیغات بسیار فوق العاده هستند و من این بازی را توصیه نمی کنم. بازی کنید در عرض یک دقیقه دیوانه خواهید شد. توسعه دهندگان! بازی خود را انجام دهید، خواهید دید که وضعیت تبلیغات چگونه است، فقط آن را امتحان کنید
خیلی مزخرفه خلاصه بهتون بدم احمق مباشید
بهترین بازی بهترین بازی kar ka
خیلی بعد
بد نبود
بازی به خودی خود بسیار لذت بخش است، اما با تعداد تبلیغاتی که ظاهر می شود کاملاً از بین می رود. من مجبور شدم چهار تبلیغ را حتی قبل از ورود به یک مسابقه و سپس تبلیغ دیگری را مستقیماً پس از پایان مسابقه تماشا کنم. من درک می کنم که برای کسب درآمد به تبلیغ نیاز دارد، اما با توجه به میزان تبلیغاتی که باید از آن استفاده کنید بسیار زیاد است.
خوشحالم با شما و با آرزوی موفقیت در سطح جدید با شما اوقات خوبی داشته باشید و فکر می کنم من به پارک خودرو نیاز دارم در حقیقت به سطح جدیدی باقی می ماند با شما.
Formula Car Racing: Car Games Estrategia zmkl
بازی اتومبیل رانی بسیار زیبا است. این نتیجه بازی بسیار فول hd است. این یک بازی بسیار خارق العاده است. بازی خیلی جالبیه...
خیلی عالیه دستون درد نکند
من تا مرحله 100 حالت حرفه ای این بازی را تمام کردم اما بعد از این که مرحله 101 می آید این متوقف می شود (یعنی گزینه بارگذاری پیوسته نشان داده می شود) ... نمی دانم چرا؟ من می خواهم 101 مرحله از حالت حرفه ای را بازی کنم. آیا این امکان پذیر است یا خیر؟ برای آن پیشنهاد/راه حل بدهید
جالب به نظر می رسد، فقط آن را دانلود کنید، 6 تبلیغ برای اولین بار در مسیر امتحان کنید، کنترل ها را دوست داشتم فکر می کنم یک بازی جدید پیدا کرده ام. 2 مورد دیگر برای امتحان مجدد. ببخشید که خیلی زیاده این می تواند یک بازی عالی باشد!!
فقط سطح آسان
بازی خوب و آسانی هستش بیشتر برای سنینزیر پانزده سال بنظرمیرسه که ساخته شده باشد
بازی بد نیست، اما تبلیغات زیادی دارد، پس حذف کنید
من الان این بازی را نصب کردم
بازی خیلی بزرگه این مشکلی نیست زیرا ما نیز با گرافیک شگفتانگیز و گیمپلی قوی، آنچه را که برای آن پول میپردازیم، دریافت میکنیم، اما برای من مشکل این است که داراییها دانلود نمیشوند. هر بار که دانلود را شروع می کنم 2-3 ساعت و بدون پیشرفت ادامه می یابد و پیغام شکست را نشان می دهد. به همین دلیل من مرحله I را پشت سر نگذاشته ام. و آنقدر بزرگ است که فکر نمی کنم بتوانم آن را حذف و دوباره نصب کنم. شاید از این بازی عبور کنم من آماده بودم تا مقداری دلار واقعی را نیز در دست اجرا بگذارم. sa
بازی اتومبیل رانی منحصر به فرد است و سرعت آن بسیار خوب است و کنترل آن آسان است.
بالاخره تو اون دنیا مادرشو میگام
برنامه خوب است اما برای باز کردن سطح 18 مثل این است که باید بازی را بخرم
کار بزرگی انجام داد که تبلیغات را در گلوی من فرو برد
بازی آن فوق العاده است موسیقی پس زمینه بازی بهترین است که من موسیقی را دوست دارم
بازی خوبی است اما مشکلی وجود دارد لطفاً مشکل را حل کنید
ای خوبه
Formula Car Racing: Car Games Diskarte kzca
حداکثر سرعت. فرمول C ...
حداکثر سرعت همه ماشین های f1 یکسان است...بدون ارتقا برای ماشین ها..
خیلی تخمی هست🤢😡
سینتول خیلی بد است و لگ دارد
این بازی بسیار جالب است. اما این بازی ساده است و باید سخت باشد به عبارت دیگر رقابتی ندارد و گرافیک خوبی دارد
Formula Car Racing: Car Games Strategiya dkvk
گرافیک عالی بازی کمی مطمئن نیست اما در کل بازی خوبی است