Post by adtybezseri on Feb 7, 2022 7:23:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Battle of Warships: Naval Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ skutočné peniaze zadarmo ▞▞▞
▞▞▞ Battle of Warships: Naval Blitz 2022 version ▞▞▞
Je zábavné, keď sa to spravodlivo zhoduje. Nezdá sa, že by ste sa dohadovali cez systém úrovní, takže v podstate niekto so skutočne výkonnou loďou sa zhoduje s vašou loďou s nízkou úrovňou a úplne vás zdecimuje. Výhra je tiež veľmi vysoká z hľadiska odmeny až do bodu, kedy v nej nie je žiadna rovnováha. Platené lode sú vo všetkých smeroch lepšie ako ostatné lode. Kúpil som si aj ten Mahan a zobrali mi ho. Vráťte sa do World of Warships, kým sa nezavedie správny systém porovnávania.
Je to najhoršia blbosť sveta. Odrbáva o peniaze neodporúčam minecraft je lepší
My Talking Angela Gelegenheitsspiele feu
Mohli by tam pridať viac lodí, napríklad: nelson, Essex, Clemencau, Mogami, London, Wolsey,
Nosiče sú prehnane napájané...AA neúčinné...strmavé bombardéry sa nedajú vyhnúť a spôsobujú obrovské škody. Lode nízkej úrovne musia bojovať s loďami vysokej úrovne. Inak dobrá hra. Aký zmysel má mať čas na akciu na opravu škôd a hasiaci prístroj, ak stále môžete zaplaviť a horieť, kým je aktívny?
Dobrá hrá*********
Hra je dobrá, ale dá sa vylepšiť. Pridajte nové lode, nie tie z 2. svetovej vojny, pridajte nové. Pridajte ďalšie krajiny. Pridajte ponorky. Pridajte nové režimy. Pridajte nové mapy. Pridajte ďalšie predmety a zbrane, rakety a lietadlá. Ak vývojový tím podnikne tieto kroky, vzrušenie bude dvojnásobné. A nie. používateľov a vaše zárobky budú 4-násobné!! Takže, prosím, urobte tieto vylepšenia.
Začína to slušne a končí za výhru. Podvodníci a je to stále horšie. Môžete sa pokúsiť „vyhrať“ kusy silnej lode na zostavenie, ale je to takmer nemožné! Nájdite si iného žrúta času
Plusy: Dobrá grafika. Úžasné používateľské rozhranie, zacielenie a modely lodí. Najlepšie zo všetkých vojnových lodí, ktoré som hral Zápory: Veľmi pomalá hra. Loď je príliš pomalá. Žiadne nastavenia účtu. Ak máte viacero gmailových účtov, nemôžete prepnúť účet ani sa prihlásiť do správneho účtu. Príliš veľa reklám. Nakoniec replikácia skutočného scenára, ako je rýchlosť lode, nebude v hre fungovať. Od začiatku príliš nudné. Prihlásenie do účtu je hlavným nedostatkom tejto hry. Zaplatil som tu, ale nemôžem sa prihlásiť na správny účet.
Milujem grafiku tejto hry, aj keď ostatní so mnou môžu nesúhlasiť, je mi jedno, čo hovoria. Milujem hru celú. A bolo pre mňa veľmi jednoduché dostať sa na vyššiu úroveň a získať nové lode. Ďakujem za skvelé herné pvp. Túto hru naozaj milujem, ale je škoda, že môj telefón nemá priestor na uloženie hry. Prajem všetkým hráčom veľa šťastia a nebojte sa, vrátim sa pre viac. Vidíme sa v hre! 🙂💖
Battle of Warships: Naval Blitz Darbības spēles lvu
Spokojní som s tou hrou už asi rok a pol ju hrám ale te skurvene pojebane torpéda do pici z každej strany cez ostrov prejdú do pici zo všade vkuse boha a moje torpéda narazia na ostrov a sú fuč ne trafis ani kokot snimi nič a mam naplno upravenú ťažkú ťažiť a totim chujom to jak richlo nabíjať te torpeda coto boha cez ostrov loď z ničoho nič torpéda dopici no vihmi sa hneď to sa nedá hrať práve som to vimazal som max najebany 100 body sa tam dalo dať mínus 100body dám... .
Fajn hra😁
Najlepšia lodná hra v obchode s hrami... Ale po mesiaci sa budete nudiť, ak uviaznete na lodi nižšej úrovne...... Prosím, mohli by ste zvýšiť počet lodí.... Toto hrajú ľudia z Lotta. . A doslova som kúpil všetky hlavné lode .... Zahrňte viac lodí, ktoré si môžeme kúpiť v hotovosti.... Vďaka
Dobrá hra Žiaden problém, ktorý sa ešte nikdy nevyskytol, dá päť hviezdičiek, ak sa k tomu pridajú rakety a torpéda budú prenasledovať torpéda. Vrátane sonaru a radaru.
Skvelá hra. Hral som chvíľu. Vyžaduje algoritmus pre rovnaké párovanie. Ľudia tiež začínajú používať hranice ako štít. Jednoduchým riešením by bolo buď odpojenie všetkých zbraňových systémov ALEBO nepretržité odvádzanie energie, keď ktorákoľvek časť lode prekročí túto hranicu. Len pár návrhov. Tiež sa spýtam znova....a pravdepodobne sa pýtam aj naďalej, prosím, sprístupnite Midway na kúpu. Vďaka
Táto hra je úžasná. Grafika, zvuky a ovládacie prvky sú na mieste a v dnešnej dobe by ste ich očakávali. Mapy sú tiež skvelé. Ak sa rozhodnete pozerať „najviac“ 5-sekundovú reklamu, meňte spravodlivé odmeny. NAJLEPŠÍ simulátor vojnovej lode, aký existuje OBDOBIE!!! Za mňa stále 5 hviezdičiek. Jedna vec vývojári......... Môžete urobiť viac máp?
Tu prichádza nádej, že reklama nevydrží po každej bitke.
Veľmi príjemné a keďže vždy hráte s rôznymi protivníkmi na rôznych bojiskách, nikdy to nezatuchne. Môžete minúť peniaze na túto hru, ale ak postupujete vlastným tempom, v skutočnosti to nemusíte. Lode mimo legendy a niekoľko lodí, ktoré boli navrhnuté, ale nikdy nezačali (H41), až po lode, ktoré sa začali stavať, ale boli pred spustením zrušené (USS Montana). Pridajte sa ku mne a užívajte si!
Skúšal som to, ale nemohol som pokračovať v hre je ťažké hrať na telefóne, inak by to bolo na Xboxe alebo počítači dobrá grafická karta počítača
Táto hra je na prvý pohľad celkom zábavná, no postupom času je to čoraz ťažšie a začínate ísť proti ľuďom, ktorí nemajú život. WANING neskúšajte sa zapotiť, inak budú problémy
Paradna hra aj grafika
Super ale, mal som rank 22 uplne vytuneny YAMATO a kupeny Bismarck, ran0 sa zobudim rank 18, bismarck nikde a yamato nedotuneny.... kurva co to je!?
Hra je zábavná rovnako ako PC WoW. Ale tieto lode sú bezbožne pomalé vo všetkom okrem prekládky. Torpéda zhodené lietadlom prichádzajú z ničoho nič a keďže lode sú také pomalé, je takmer nemožné sa im vyhnúť. Hra je zábavná a návyková, ale je skutočne nepríjemné, ako sa môžete v zápase skoro roztrhnúť, ak lietadlá budú neustále padať torepedá.
Ľudia vyskúšajú mobilnú hru s názvom Naval Creed, je oveľa lepšia, budete mi ďakovať neskôr
Celkovo dobrá hra. Problémy vrátane, nie vždy sa pripájajú, takže pokrok sa ukladá lokálne, kým sa nepripojíte, potom odošle vašu úroveň. To je, kým som sa nedostal k L51! Potom všetko stratil späť na 45 libier.. -15 000 v zlatých prútoch a 107 miliónov dolárov! Nie šťastný Jan!! To je všetko - odinštalovanie.
Dobrá hra odporúčam
Uzasna hra ale musite byt vetsi level aby vas to bavilo (na zaciatku ma to nebavilo) ale teraz ked som rang 10 tak uz to je super
Milujte túto hru. Má najlepšiu hernú mechaniku, zvuk a hrateľnosť v tomto žánri. Avšak, 3 hviezdy z dôvodu vysokej odmeny za výherný model, pretože každý aspekt hry očakáva a podporuje skutočne vynaložené peniaze. Freemium sa dá urobiť dobre (ako Archero atď.). Ďalším návrhom je pridať do hry haptickú spätnú väzbu, aby bola pohlcujúca. Pridajte ďalšie zvuky. Napríklad pohyb lode, vlny atď. Práve teraz je všetko ticho, okrem zbraní a kolízií. Tiež si želáte synchronizáciu medzi platformami (ios)
Veľmi pekná hra a súťaživosť. Veľmi ma to baví hrať!! Jediné, čo mi podľa mňa chýba, je tréningový režim a vlastné zápasy, kde môžete hrať 1v1 s priateľmi atď. A tiež by tam mal byť zoznam priateľov a možnosť pozvať priateľov na zápasy.
Milujte hru. Nie som spokojný s tým, že sa uvádza, že pri nákupe hry sa odstránia doplnky, ale nie. Príliš veľa reklám. Strávte viac času pozeraním reklám ako hraním hry. Musíte sa pozrieť na doplnky po hraní hry a ak skončíte v hre po zničení, musíte sa pozrieť a pred návratom do hlavného menu. Opäť príliš veľa pridáva.
Stal sa obeťou podvodu vývojárov ešte niekto alebo som to len ja? Všade vo svojej hre spomenuli, že vykonaním akéhokoľvek nákupu budú reklamy navždy odstránené. Uskutočnil som 3 nákupy v celkovej hodnote 30 USD (zakaždým väčší nákup ako ten predchádzajúci) dúfajúc, že reklamy budú odstránené, ale nič sa nestalo. Kontaktoval som vývojára dvakrát, ale ani sa neobťažoval mi odpovedať.
Dobrá hra ale pls pridajte tam ponorky ☺
MILUJEM TÚTO HRU, je úžasná okrem jednej veci. Lietadlové lode. Môžete im to trochu zjednodušiť, ako keby sme mohli ovládať lietadlá, pretože nechať lietadlá len tam, kam chcú ísť, nie je cool, celkovo je táto hra veľmi zábavná a návyková, vrelo odporúčam svojim priateľom a tiež môžete pridať priateľov, takže Môžem sa spriateliť so svojím priateľom a pridať mapu 1v1, aby sme mohli 1v1 našich priateľov, prosím
Veľmi slušná námorná bojová hra. Pár úprav by však potešilo. Napríklad vojnové lode vytvárajú dym, aby sa skryli pred nepriateľom, takže nejaké generátory dymu by boli pekné. Viac máp pls!!! Nakoniec možno nech sa hráči spoja s tým, koho si zvolia. Námorné bitky a taktiky by mohli byť realistickejšie. Okrem tej dobrej hry.
Túto hru je potrebné aktualizovať, pretože posledná aktualizácia bola v marci 2020, musíte túto hru vylepšiť, a to je moja starosť.
Battle of Warships: Naval Blitz Akcja vql
Postaviť svoju loď trvá dlho, pokiaľ nechcete míňať míňanie, tí, ktorí majú, nemáte šancu zostať dlho nažive. Bola by to skvelá hra, ak by stavba vašej lode nezabrala $$$$$.
Som to ja alebo je AI príliš operačná? Vždy, keď si kúpim novú prekliatu loď. Nepriateľ by ma jednoducho vybil. Nastavte ai Obtiažnosť podľa aktuálnej sily lode. A zatiaľ čo nepriateľ Ai je dobre strategická flotila. Môj tím Ai je len banda debilov. Prepnuté na 2 hviezdičky. Ai očividne mieri len na mňa. Torpéda z ničoho nič.
Je to veľa zábavy, páči sa mi, ako musíte taktizovať a že nepotrebujete, ale máte radi miliardu predmetov, aby ste dostali lode alebo kúpili lode za írske peniaze.
Pridajte ďalšie lode
Takže som rád, že počujem, že robíte nejakú prácu na herných cheatoch. Trvalo to len rok alebo viac, ale to je správny pokrok. Ok teraz ďalšie lode!!!! Pre začiatok si povedzme viac o britských BB, ako o ďalších lodiach triedy krížnikov pre všetky krajiny, existuje dlhý zoznam. Čo tu nebudem spomínať. Viac torpédoborcov, prosím. Viem, že ste zaneprázdnení v Petrohrade v Rusku, ale môžete to urobiť. Ďakujem vašej hre za 2 posledné aktualizácie a opäť vám dovolím pracovať na hackeroch a cheatoch! thnx.
Hrateľnosť kombinovaná so sci-fi lodnou technikou vyzerala ako bezhlavá a hra je zábavná, aj keď jej chýba systém na koordináciu akcií vašej flotily (dokonca ani chatovacie okno) a táto hra obsahuje peniaze hneď, ako začnete odznova. to, dnes som hral druhý deň a snažil som sa predať nejakú masívnu loď s pekným tukom za viac ako 80 USD, čo je smutné, ďalšia hra, ktorá mohla byť naozaj skvelá... , prečo to niektorí z vás vývojárov neskúšajú pre skrachovaných ľudí, plus, ale veľa nedostatkov NIE JE DOBRÉ.
OPRAVTE ZÁVADU POŠKODENIA NOSIČA. TAKÉ MNOHO BODOV Okradnutých O DOPRAVCOV. Stále narážam na lode, ktoré by sa mali potopiť, ale oni pokračujú a buď sa potopia o 30 sekúnd neskôr (zo strmhlavých bombardérov alebo torpéd), alebo sa jednoducho nikdy nepoškodia. 3 strmhlavé bombardéry dopadli na Missouri, takmer ma to potopilo, kým to o 10 SEKÚND NESKÔR náhle explodovalo ako: "Počkaj, bombardovali ma!" OPRAVTE CHYBY A ONESKORÍTE POŠKODENIA OD nosičov a urobte redline opäť lepkavú!!! POĎTE DEVS!!
Jedna z najlepších hier, aké som kedy hral.... Výkon všetkých lodí je lepší a budeme vybavení... Hráč si ich musí vylepšiť... Na zahladenie nudy sa táto hra veľmi odporúča ... milujem túto hru .. Ďakujem z Indie 🇮🇳
Dobre. Milujem hru. Grafika a ovládanie lodí je úžasné. Je to jediná hra, na ktorú som závislý. Ale ... inzeruje, že ak urobíte nejaký nákup, môžete sa zbaviť reklám, ale keď som si niečo kúpil, stále existujú reklamy. Na bezplatné zlato a kontajnery sú stále reklamy. Sú to jediné reklamy. Tak prečo nie sú preč??