Post by adtybezseri on Feb 7, 2022 7:09:01 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אפשר מצב אלוהים ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
זה כל כך מעניין אבל יש לו בעיה של פרסומות אז אני נותן לזה 4 כוכבים 😥😥
בבקשה הסר מודעות מלבד המודעות שהמשחק טוב
Blown Away: First Try 아케이드 dov
זה כיף אבל מה טוב קורה כשהוא נכשל? אבל זה יותר ez בשביל לעשות את הפאזל אתה יכול לעשות את זה יותר קשה בבקשה
אני לא יכול לעשות רמה! אני עושה את זה כי זה הופך לכחול! אבל זה לא עובד!!! ומפני שאני מקבל מודעה?!?! שבו התכוונתי לראות רמז!!! אבל זה לא עבד!!! אז הרווחת כפול מ-$$$$! אכפת לך רק מ$$$ ולא מהלקוחות שלך! עריכה: זה בסדר, כבר הבנתי את זה באותו יום שכתבתי את הביקורת הזו וסיימתי את כל הרמות!
אני אומר 2'² כוכבים כי הגעתי לכל השלבים אבל 5 שלבים היו קשים אז אני הולך לשלב הבא אבל הייתי צריך לראות תוספת אז ראיתי תוספת
Thief Puzzle - Can you steal it ? Hjernetrim cmm
אני אתן למשחק הזה 3 כוכבים כי זה כיף לשחק ואין תוספת במשחק אתה רק צריך לכבות את הנתונים שלך כדי שלא יוצגו הוספות
Can you steal it || Level 340 · Thief Puzzle | Level 296 Gameplay AndroidiOS Mobile Abstract Puzzle Game Answers #shorts.
יותר מדי תוספות. משחק קל מדי
Alchemy Puzzle - אפליקציות ב-Google Play
משחק כיף
נורא וגרוע מהגיהנום 1. תמיד מפגר כשאני צריך להשיג את הדבר. זה תמיד נגמר כל כך ארוך😡 מקום שני. הרבה פרסומות מחורבנות. המלצתי לא להוריד את המשחק הנורא הזה
אני אוהב את המשחק הזה אבל אנא הסר כמה מודעות כי הן אינן מתאימות לילדים בני 6 ומעלה
אהבתי את זה, לא יכולתי להפסיק עד שסיימתי את כל הרמות.
כל הבעיה היא פרסומות. אבל אני אוהב פרסומות. המשחק הזה מדהים ואחד המשחקים המעניינים הטובים ביותר. 🥰🥰 זה המשחק האהוב. אני פשוט סוג 4 כוכבים. רק 5 שניות מודעות בבקשה. אני אוהב פרסומות אבל זה יותר מדי. אנא פרסם מודעות של 5 שניות. שיהיה לך משחק נחמד. 👍👍👍👍👍
משחק טוב מאוד אבל הרבה פרסומות
כשאני עובר את הרמה תמיד יש מודעה ואני מופעל על זה אני רק רוצה לשחק בשקט בלי שתמיד תהיה לי מודעה כי היא תגרום לי להסיר אותה אני מקווה שתעדכן את זה ושלא יהיו לה הרבה פרסומות
The Carpet Illuminations of Codex Leningrad National Library ...
2 דקות לסיום המשחק, חלפו 8 מודעות. בהחלט מחריד! תודה אבל לא תודה! מסיר התקנה.
זה משחק נחמד כי אתה יכול למתוח את היד שלך והמשחק הזה כל כך קל
זה משחק מגניב אבל יש לו תוספת .... אבל זה בסדר אבל בבקשה תסיר את המודעה .. אבל זה משחק מגניב
כיף אבל 55 רמות ועדיין אין פאזלים.
המשחק הזה מדהים אבל הנושא של המשחק הזה זהה אבל הבחירה שלך להתקין אותו🙂🙂🙂🙂🙂❤☺😊
HebrewStrong.xml - GitHub
משחק טוב אבל יש פרסומות
משחק נחמד אבל פרסומות משעממות ארוכות מדי
הפרעה עם מודעות
ובכן.... זה משחק טוב אבל לפרסומות רבות
לגנוב
לא משהו
לא יפה לגנוב
אני נותן רק 2 כוכבים כי יש הרבה מודעות בפאזל הגנב ואני אוהב את המשחק הזה😀😁😂🤣🤣🤣
כזה משחק טיפשי. זה אפילו לא הגיוני. בבקשה נסה להפוך את המשחק הזה לקצת מציאותי.
Thief Puzzle - Can you steal it ? Dėlionė fgk
מעולה וללא פרסומות
זה נחמד אבל זה נותן לאנשים לקחת דברים מאנשים אחרים תודה 😊
זה משחק די מגניב למעשה, אבל יש כל כך הרבה פרסומות שזה כל מה שאני שונא במשחק הזה. זה יכול להגדיל את מנת המשכל שלך אבל יש ילדים שרוצים להיות גנבים בגלל המשחק הזה. וכמה פרסומות גסות אה אחי למה
תגובה: אולי תחזיר לי את הרכישה. מה אתה לא קורא את אלה? מרגישה מאוד תלושה כאן. נהניתי מהמשחק מספיק כדי לקנות את הפרסומות. בדיוק החלפתי טלפון והרכישה שלי נעלמה. הסתכלתי בכל מקום ולא ראה היכן לפנות למפתח כדי לתקן את הבעיה.
משחק מהנה שעד כה לא ניסה להוציא ממני כסף.
מודעה מלאה לאחר כל 2 או 3 רמות. השלבים לוקחים בערך 10 שניות
המשחק הזה מהנה והמפתח השקיע מאמץ רב במשחק הזה.
משחק פעולה אבל כל כך הרבה מודעות מגיעות אחרי רמה 2 בבקשה הסר את Ads porbleam 😢 3 התחל למשחק הזה🎮
Whether viewed simply as art, or approaching each carpet one by one, until now, ... albeit with a curse on whomever would steal it or pay money for it.
יותר מדי מודעות .. אל תוריד את זה.
הורד Game Puzzle Apps עבור אנדרואיד - APK4K
Thief Puzzle - Can you steal it ? Mõistatusmängud cbuy
כל כך הרבה מודעות, אבל משחק טוב, המודעות אינן מתאימות. LMAO מתחנן לכוכבים.
אני אוהב את המשחק הזה זה מעניין לשחק אני אוהב את זה אני אוהב את זה אני אוהב את זה וזה לא כל כך קשה 🥰🥰🥰