Post by adtybezseri on Feb 7, 2022 7:00:05 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonic Dash - Endless Running IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Sonic Dash - Endless Running 2022 version ▞▞▞
To naprawdę dobra gra dla dzieci i młodzieży 😜 koncepcja i efekty są naprawdę dobre, możesz w nią zagrać, gdy się nudzisz lub musisz coś zrobić 🤠
Rewelacyjna gierka polecam! !
10 najlepszych gier dla niekończących się biegaczy na ...
Dupa i chuj
Ehm, po prostu eh
świetna gra! Może mieć jednak pewne ulepszenia
Lubię skórki, ale musiałem zaakceptować tę rzecz, w której zabrałem jedną z moich postaci, która była postacią eventową, która już minęła, więc teraz jestem zły, ponieważ zmusza cię to do zaakceptowania lub nie możesz grać w grę.
Nie polecam te gre o ludzi o slabych nerwach. Jest taka wkurzajaca ze bym rozniosla dom.Az plakalam.😭
Całkiem solidny runner, ale ilość reklam poraża...
Nie najlepsza aplikacja nigdy nie najgorsza, lepiej działająca aplikacja byłaby surferami w metrze (niesamowita) tylko dlatego, że trudno jest odblokować postacie i jest to dość glitchy. Jedną świetną rzeczą jest to, że nie ma żadnych reklam online w skali od 1 do 10, oceniłbym to na 6,3
Bardzo dobrze
Ponownie, wstydź się Sega za stworzenie takiej gry typu „biegnij i skacz za pomocą jednego przycisku” PEŁNEJ BEZPOŚREDNICH REKLAM, jaką zrobiliby inni amatorzy. To po prostu smutne. Po prostu naładuj lepszą grę 20~30 dolców. Fani nadal pokochają ten jeden sposób bardziej niż ten.
Malo sie robi, nie ma w niej pozytecznego celu
Temple Run 2 to darmowa gra zręcznościowa. Pierwsza część przebojem zdobyła serca graczy na iOS i ...
Mam lagi i to mnie wkurza a inne nie mają lagów chodziaż jeszcze 1 gra ma lagi i te wstrętne reklamy i jeszcze nie moge wyjść z menu to totalna lipa! Zrób ten internet!
Sonic Dash - Jeux de Course Arcade xvzr
Sonic Dash - Endless Running Arkádové ogu
Kiedy gra działa, nie wyświetla reklam po śmierci ani nie zabija cię tanimi pułapkami, jest to fajna gra, która może wydawać się nieco grindowata. JEDNAK gra ciągle czkawki powodując brakujące dane wejściowe, przewracanie się przez podłogę po wykonaniu skoku, zgony po uniknięciu przeszkody i przerwanie sekwencji pętli (kamera blokuje się na końcu pętli). Rzadko gram w to z połączeniem internetowym, ponieważ jest to jedyny sposób, aby zapobiec odtwarzaniu reklam po śmierci i wydaje się, że nie ma sposobu, aby je powstrzymać.
Takie sobie
Są 2 rzeczy, które muszę powiedzieć 1, kiedy uderzam w zderzak, jak się unosi 2 za każdym razem, gdy zgubię, pojawia się dodatek
Pięć gwiazdek to naprawdę fajna gra, kiedy masz trochę czasu do spalenia, uwielbiam próbować pobić mój wynik i uwielbiam fakt, że jest wiele różnych postaci do grania
Naprawdę podoba mi się ta gra, jak łatwa i trudna może być czasami. Jeśli jesteś fanem nowoczesnych gier dźwiękowych, to myślę, że Ci się spodoba.
Jest ok, ale nie ma reklam?
Fajna gra bardzo mi się podoba ta gra Lubie ściągać sobie takie gry z chodzenirm
Sonic Dash nie jest złą grą, gameplay jest szybki i jeśli lubicie gry endless runner to możecie już dziś spokojnie pobierać apkę.
To zabawne, ale przez większość czasu scenografia wydaje się zbyt ciasna, aby realistycznie była uczciwa, a reklamy non stop utrudniają i spowalniają całe doświadczenie. Grałem w to przez jeden dzień i już jestem zmęczony reklamami.
Przygoda Alta; Run or Die – zabawna gra biegowa w stylu retro; Glitch Dash; Witam Jogurt; Przejażdżka ślimakami; Odyseja Alta; Sonic Dash 1 i 2: Sonic Boom
... and chase down the vile Serious Sam in this action packed arcade runner. ... Play forever on one of the three endless challenges.
Sonic Dash - Endless Runner 4+. Run & Jump SEGA Running Games. SEGA. #128 in Action. 4.6 • 709 Ratings. Free; Offers In-App Purchases
Fajna gra polecam
10 najlepszych, darmowych endless runnerów - Komputer Świat
Koni
umnie umnie sie walnie do leży i tak od trzech godzin i nic sie nie moze
Nowe aktualizacje są straszne. Mam na myśli absolutnie śmieci. Gra była bezbłędna. Po co naprawiać to, co nigdy nie zostało zepsute? Poważnie rozważam usunięcie tej gry. Nienawidzę tej gry i nienawidzę was, mięczaków za te okropne aktualizacje. Jesteście od tego mięczakami. Cholerne mięczaki. Ya banda mięczaków. „Sonic Dash - Niekończące się mięczaki”. Bo tym właśnie jesteś. Mięczaki. A każdy, kto gra i lubi tę grę po obniżeniu wersji, jest mięczakami, tak jak wy, maminsynkami z powodu tej zmiany. Mięczaki.
ta gra sprawiła, że po pewnym czasie bolała mnie głowa. rola i obroty były przereklamowane. bankowanie monet zajmowało zbyt dużo czasu. jest pozowanie w powietrzu, które nie ma żadnego sensu. ta gra jest dostępna w trybie offline, ale trzeba grać w trybie online.
Kupiłem, wybrano wiek 2, ale do zainstalowania jest wiele innych gier, a dzieciak nie wie, co się dzieje, spróbuj zainstalować wszystko... Lubię moje pieniądze, zanim je dostałem, powiedział ".. .bez reklam...".....!!@@
👑 ta gra jest za dobrą 5 gwiazdek
Podoba mi się to, jest naprawdę zabawne, a ponadto możesz grać w trybie offline, a do wyboru jest wiele różnych postaci!
Galaxy Shooter Battle 2021: Galaxy attack آرکیڈ ybul
Sonic Dash - Endless Running Žaid. automat. qsa