Post by adtybezseri on Feb 7, 2022 6:51:21 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ KENDALL \u0026 KYLIE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız puan ▞▞▞
▞▞▞ KENDALL \u0026 KYLIE 2022 version ▞▞▞
Süper eğlenceli bir oyun ama 9. seviyeye ulaştı ve oyun tamamen çalışmayı durdurdu ve tamamen yeni bir karakter yapıp baştan başlamamı sağladı.
kalıcı kapanış
Oyun... Tamam ama sıkıcı oluyor
Güzel oyun. Bana kkH'yi hatırlatıyor.
Tamam, bu oyunu seviyorum AMA HATALARI DÜZELT AMA OMG! ÇOK FAZLA HATA VAR! Ayrıca, neden tüm saçlar (oyun parasıyla alınamıyor) ve ayakkabılar (çoğu oyun parasıyla alınamıyor) bu kadar pahalı? Ve tamam, şimdi gerçek insanlarla, Krews veya her neyse oynayabiliriz. Neden insanları etiketleyemiyoruz? Neden resimlerin altına yorum yapamıyoruz? VE bir oyuncuyla çıkmaya karar verirsek, onaylamaları gerekmez mi? İki yöne de gitmesi gerekmiyor mu? Ayrıca enerjisini alabildiğim hamsterime de isim vermek istiyorum.
Hesabımı açamıyorum. Google oyunum önceki hesabımı hatırlıyor ama eski hesabımda oturum açmaya çalıştığımda beni boş bir karaktere götürüyor. Bu çok sinir bozucu
Büyük bir yeni macera up-and-coming yıldızı olarak KENDALL & Kylie Jenner KATILIN! ... Kategori: Ücretsiz Macera Oyunları OYUN. Yayınlanma Tarihi: 2017-03-
Kendal
KENDALL & KYLIE एडवेंचर wspr
O kadar çok hata var ki, siz yapmadığınız halde hacklemek için her zaman sizi suçluyorlar. Kelimenin tam anlamıyla bir zaman kaybı! Hesabımın yapmadığım bir şey için işaretlenmesi bir süreliğine eğlenceliydi!
Kendall Jenner Kylie'nin Erkek Arkadaşı Travis Scott ile Yattı mı?
Bu oyunun gerçekten sorunları var, kendi kişiliğimi kişiselleştirmeyi seviyorum ama enerji almak için daha fazla almak için 5 dakika beklemelisin daha fazla enerji aldım ama sonra yükleniyor ve sonra oyundan çıkıyor ve içeri girdiğimde o zaman şöyle görünüyor Hiçbir şey satın almadım😡 onun dışında oyunu seviyorum☺😇
bu oyun tamam ama eğlenceli bir oyun değil
Belli sonra sıkuo
bu oyun harika
Galaxy Invaders: Alien Shooter Arcade das
türkçe olsa
Çok oyun güzel
Oyun beni kovdu ve kayıtlı oyun verilerimi vermiyor. Şimdi oynayamıyorum. Ayrıca tüm enerji işi zor. Zamanlama berbat. Kaldırıldı
Kendall & Kylie ürünleri en iyi fiyat avantajlarıyla ModaCruz'da. Kendall & Kylie 2.el ürünleri arasından ihtiyacın olanı kolayca bulmak ve tarzını ortaya
Harika ama olaylar ve tarihler üzerine enerji dolumu ile ilgili sorunlar var, kalan saatlerin tam enerjiye dönmesi gerekiyor ama hala boş.
süper serinletiyor rahatlatıcı ama evdeki eşyaları sims gibi kullanamazsın
Türkcee dil destegii
Bu oyunu yapanın allah belasını versin
iyrenç oyunmu buu
Onun gerçekten iyi bir oyun
Bu oyunu gerçekten gerçekten çok gerçekten çok seviyorum. Bence oldukça bağımlılık yapıyor ama yine de çoooooooooooook güzel!!!!😍😀😊🐱🐈
O kadar kötü değil ve o kadar iyi değil..gerçekten sıkıcı ve biraz heyecanlı..Keşke bu oyuna daha fazla aksiyon eklesen😊
Bu oyunu beğendim ve oynamaktan zevk aldım. Ama sonra aniden çalışmayı durdurdu! Kaydedilmiş oyunu yüklemeye çalışıyorum ve bu beni ya yeni bir oyun başlatmama ya da kayıtlı oyunu yüklememe izin veren ana menüye geri getiriyor. "Kaydedilmiş oyunu yükle (bu benim oyun verilerimi getirir)" ne kadar tıklasam da, o menüye geri dönmeye devam ediyor. Oynamaya devam edebilmem için bunun düzeltilmesi gerekiyor. Yenisine başlamayacağım. Eskisine para yatırdım ve tüm elmaslarımla oynamak istediğim şey bu.
çoğu düğme açılmıyor!
KENDALL & KYLIE Seikkailu ldid
Omg bu oyun şimdiye kadarki en kötüsü, sanki bir anda oyunu yeniden başlattım ve oyunun o kadar uzağındaydım ki sonra bom bir sonraki kred seviyesine ulaştın diyor sonra 0 takipçideyim
Bu oyun çok güzel ama her zaman ki gibi kapatıyorum ve görünüşleri bitirmek için enerjimin dolmasını bekliyorum ya da her ne ise yeniden doluyor ve yıldızlar kayboluyor... 3 yıldızda kapatıp tekrar açsam hiçbirini göremiyorum.. gibi...hah
Bu uygulamayı seviyorum çünkü görmeyi hayal ettiğiniz bazılarıyla tanıştığınızda sosyal bir hayat var. Bu oyun en iyi oyundur ve size sosyal medya medya hayatının ne olduğunu gösteren bir oyundur.
acilmiyo
Gerçekten sıkıcı.Kendall ve Kylie'yi her yerde takip etmem gerekiyor ve bana sürekli bir ekibe katılmamı söylüyor ama denediğimde tüm uygulama donuyor
Bu uygulamayı seviyorum ama k pırlantamdan 90 tanesini alıp götürdü neden gittiler bilmiyorum onları harcamadım :/
BU OYUN BÜYÜK!!! Vaktinizi boşa harcamak istemiyorsanız oynamanızı cidden tavsiye etmiyorum!! Uzun bir süre oynadıktan sonra kullanıcımdan atıldım ve Google/Facebook hesabımı kullanarak tekrar oturum açamadım ve oyunu yeniden başlatmak zorunda kaldım. VE BU İLK KEZ DEĞİL!! VE ne zaman ekip aramaya kalksam oyun donuyor!! AYRICA giysiler inanılmaz pahalı ve yüz veya saç için ASLA yeni bir özellik yok!! Dürüst olmak gerekirse tüm sabrımı kaybettim ve bu oyuna bir şans daha vermeyeceğim!!!
iyy pokk
KENDALL & KYLIE एडवेंचर vmly